• Print

Samarbejdspartnere

Hos Dansk Firmapension har vi fokus på at tilbyde vores kunder produkter, som er med til at gøre virksomhedens medarbejdere glade og tilfredse. Vi mennesker er bare meget mere effektive, når vi er sunde og friske - det gælder både i privatlivet og på arbejdspladsen. Af samme årsag er vi også altid på udkig efter nye løsninger, der er med til at give vores kunder de bedst mulige vilkår.

 

Logo _rgb _dk

Memira er Skandinaviens førende inden for synskirurgi og hjælper hvert år tusindvis af danskere med at slippe for briller, læsebriller og kontaktlinser.

Memira behandler nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn og tilbyder Dansk Firmapensions kunder en særpris på alle behandlinger.

En synskorrigerende operation hos Memira er enkel og smertefri, og de fleste kan være tilbage på arbejde allerede næste dag.

Som kunde hos Dansk Firmapension får du 3.000 kr. i rabat på alle operationer (1.500 kr. pr. øje) eller 36 md. rentefri delbetaling.

Dansk -Tandforsikring

En tandforsikring er et personalegode, der vil give medarbejderne en økonomisk besparelse, færre bekymringer og samtidig give jer flere sunde og tilfredse medarbejdere.

  • Få dækket op til 80% af udgiften til næsten alle de tandlægeregninger - som alle på et eller andet tidspunkt vil støde på.
  • Mulighed for dækning af årlig undersøgelse og tandrensning ved egen tandlæge.
  • Intet krav om en regelmæssig tandlægehistorik.

Hvis du vil høre mere om det nye samarbejde er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

 

 

Afkast top 3 - en måned