• Print

De siger de om os

 

Vi har mange forskellige kunder i Dansk Firmapension. Vi har mellemstore kunder og vi har små kunder. Vi har reklamebureauer, fabrikker, erhvervsorganisationer, forlystelsesparker, advokatbureauer, ingeniører, arkitekter og mange andre på kundelisten. Men størrelsen og kundekategorierne er ikke det vigtigste for os. Det vigtigste for os er, at vi kan gøre en forskel for kunden og medarbejderne ved både at sikre økonomisk og helbredsmæssig tryghed i hverdagen.


Deflogo

 

Jakob Rothborg, Sekretariatschef Dansk Erhvervsfremme

"Vores samarbejde med Dansk Firmapension har været en god beslutning. Vi fået 100 % styr på Pension & Sundhed både hos os selv, men også ude hos vores organisationsmedlemmer. Dette har været en omfattende opgave, da vi p.t. er 58 medlemmer i Dansk Erhvervsfremme DEF). Dansk Firmapension har i den forbindelse ydet en meget kompetent og - ikke mindst - tydelig formidling til alle.

Dansk Firmapension har desuden ydet en stor indsats over for de medlemsvirksomheder, som hvert enkelt DEF medlem servicerer. Der er således blevet sat fokus på, hvordan vækst kan kobles sammen med pension, sundhed og trivsel i de enkelte virksomheder. Der afholdes løbende workshops i hele landet, hvor virksomheder tilbydes nye værktøjer til at optimere vækst, medarbejder motivation og trivsel i organisationen.

Jeg kan kun anbefale at gøre brug at de muligheder, der ligger i at samarbejde med Dansk Firmapension. Deres input har vist sig væsentlige og værdifulde for både DEF medlemsorganisationer og virksomheder."

650-bilerneshus 2016

Liselotte Lyngvad, Personalechef Bilernes Hus A/S

"Vi er meget glade for samarbejdet med Dansk Firmapension og Skandia. Rådgiverne er gode til at forklare pension og hjælpe med at sikre, at medarbejderen får lavet den pensionsordning, der passer til vedkommende og den situation han/hun er i. De er gode til at følge op på tingene, og kommer gerne en ekstra gang, hvis en medarbejder har behov for at få forklaret noget, eller har behov for at få lavet ændringer.
Rent administrativt kører tingene også til UG. Ændringer går igennem som de skal, og nye medarbejdere bliver hurtigt registreret og får også hurtigt et personligt møde med en pensionsrådgiver."

Logo -Anker Andersen 

Peter Rasmussen, adm. direktør Anker Andersen A/S

"Som et mellemstort firma havde vi den holdning, at den enkelte medarbejder fik et pensionsbidrag, som den enkelte så selv kunne bruge efter eget ønske. En grundig gennemgang sammen med Dansk Firmapension viste imidlertid, at det var en meget dyr løsning for den enkelte medarbejder. Løsningen blev, at alle medarbejdere fik tilbudt en personlig samtale med Dansk Firmapension, således den enkelte kunne træffe et valg. Tilslutningen blev på mere end 90 % af de eksisterende medarbejdere. Implementeringen af ordningen blev udført meget hurtigt uden gener for os som arbejdsgiver - og den løbende administration forløber let og smidigt via det mellem os og Dansk Firmapension oprettede Intranet. Dansk Firmapension styrer herefter selv dialogen med nye medarbejdere, så vi har næsten ikke selv nogle opgaver."

Jks

Bo Guldhammer, Økonomichef / CFO JKS A/S

"Hos Dansk Firmapension oplever vi et stort ønske om at imødekomme vore ønsker til en let administration og individuelle medarbejdersamtaler. Vores nyansatte kontaktes efter aftalt turnus samt får etableret pensionsordning i løbet af meget kort tid, som efter personlig aftale passer netop til deres behov og ønsker. Ligeledes sker der løbende servicetilsyn på vores medarbejder, der har været ved os en årrakke. Dansk Firmapension yder altid en moderne og skræddersyet service, der har fokus på både pension, risiko/afkast og sundhed. Dansk Firmapensions håndtere den daglige administration, hvilket giver os mere tid til at fokusere på det vi er bedst til."

CPTlogo

Henrik Særmark-Thomsen, Bureauchef / Manager Check Point Travel

"Vi er glade for samarbejdet med Dansk Firmapension, hvor man i høj grad evner at tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders behov og ønsker. De sender ikke bare den sædvanlige strøm af mails, som man alligevel aldrig får læst. Deres konsultenter kommer ud på din arbejdsplads, hvis der er noget vigtig information for medarbejderne - på et sprog, der er til at forstå. Der kan ske både i og udenfor arbejdstiden. Og hvis ændringerne giver anledning til en ny snak med Dansk Firmapensions konsulenter, så er det bare at booke en personlig samtale, der passer med ens egen kalender."

 

 

 

 

 

Hvad er næste skridt?

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for præcis jeres virksomhed? Så tag kontakt i dag.

Kontakt Dansk Firmapension