• Print

Job hos Dansk Firmapension

 

Dansk Firmapension søger:

To sælgere med ambitioner
Spændende stilling med mulighed for partnerskab.     

Dansk Firmapension søger to engagerede sælgere, som brænder for salg og har engagement og drive til at etablere og udbygge sit netværk til at skabe sin egen succes. Vores kunder er små og store virksomheder, og derfor er det en fordel, at du har erfaring med B2B. Derudover, er vi etableret i mindre teams, hvor du altid kan hente støtte og opbakning.

 Vi forventer, at du har finansiel forståelse, og du har måske allerede helt eller delvist en baggrund fra Forsikringsakademiet, bankverdenen eller måske er du finansøkonom. Ellers hjælper vi den helt rigtige kollega igennem uddannelserne. Du har nogle års erfaring med B2B-salg og er en netværker der ved, hvor vigtigt det er at pleje sine relationer med henblik på at skabe gensidige forretninger. Vil du være en del af en succes, bor du i Jylland, og elsker du at jage og opnå gode resultater, så har vi den oplagte mulighed til dig.

Som person er du tillidsvækkende, empatisk, men også ambitiøs, robust og resultatorienteret. Du er flittig, pågående og samarbejdsvillig, og du forstår, at hårdt arbejde er vejen til de resultater du brænder for. Og du skal hele tiden sætte dig nye mål - så lover vi dig en rigtig god mulighed for at få en fantastisk fremtid.

Dine typiske arbejdsopgaver:

  • Udvikle kundeportefølje med baggrund i eksisterende emner
  • Opbygge egen kundekreds - via netværk og kanvas
  • Afholde egne kundemøder
  • Udfærdige kontrakter og tilbud
  • Pleje relationer og netværk
  • Være med i udviklingen af virksomheden og produkterne
  • Afsøge potentielle muligheder i markedet

Til gengæld får du en stilling med en høj grad af indflydelse og selvstændighed i et miljø, hvor humor og samarbejde er i højsædet. Vi er kammerater, kolleger og selvstændige iværksættertyper, som alle hjælper hinanden til fælles succes. For den rette person er der mulighed for medejerskab af virksomheden og dermed overtagelse af en eksisterende kundeportefølje i kommende generationsskifter. Du er fra førstedagen med i et team og dermed også indtægter fra dag et.

Yderligere oplysninger kan hentes hos Finn Blaavand på telefon 2044 5359

Ansøgning vedlagt CV mailes til: finn.blaavand@danskfirmapension.dk - 100% gensidig diskretion. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg uopfordret

Dansk Firmapension er altid interesseret i at høre fra dygtige og ambitiøse personer, som er interesserede i at arbejde inden for pension og forsikring.

Har du lyst til at søge uopfordret, kan du sende din ansøgning til: finn.blaavand@danskfirmapension.dk

 

Afkast top 3 - en måned