• Print

Lille U . Ben Cliff , Charlotte , Glenn

Rådgivning

En pensionsordning består typisk af en opsparing og nogle forsikringer. Opsparingen sikrer dig, når du ikke arbejder mere. Forsikringerne dækker dig økonomisk, hvis der sker noget på vejen frem til din pension.

Mange forskellige forhold er aktuelle når opsparing til alderspension skal planlægges, men uanset ønsker og behov til opsparingsmiljøer og risikoprofiler kan Dansk Firmapension i samarbejde med Skandia levere det produkt, som din virksomhed har bedst nytte af.

Vi afdækker virksomhedens eventuelle overenskomstmæssige forhold med indvirkning på krav og indhold til pensionsordning. Samtidig sikrer vi, at virksomheden overholder de overenskomstmæssige krav relateret til pensionsordning, og dermed undgår krav om erstatning og bod anlagt i det overenskomstmæssige system.

 

Vi er der

Dansk Firmapension er der, og er nærværende, når pensionsordningen skal implementeres og i det videre samarbejde. Vi er proaktive når pensionsordningen skal tilpasses i konsekvens af ændrede forhold - eksempelvis politiske og/eller skattemæssige ændringer.  

Vi tager det bogstaveligt alvorligt, når danske virksomheder vælger, at lægge deres medarbejderes forsikrings- og pensionsmæssige liv i vore hænder.

Samme tilgang har vi ved implementering og vedligeholdelse af sundhedsforsikringer, som primært tager afsæt i Skandias konkurrencedygtige produkter og store erfaring i sundhedsprogrammer generelt.

Hvad kan vi gøre for jer?

Tag en uforpligtende snak med os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Kontakt Dansk Firmapension

Afkast top 3 - en måned